fbpx

Finansiering til Lifeplan Kajak & Friluftsliv blev en succes!

Lifeplan Kajak & Friluftsliv har netop fået opfyldt deres lånebehov til en dansk markedsekspansion af deres udlejning og salg af kajakker. Det blev en realitet gennem en crowdlending runde med støtte fra en større folkemængde, som tilsammen har lagt grundlag for virksomhedens vækst og støtte til dansk erhverv

FULDTEGNET
Lån til LifePlan Kajak & Friluftsliv

Lånet skal bruges til at finansiere virksomhedens indledende omkostninger forbundet med en forestående markedsekspansion.

Lånebeløb: DKK. 950.000
Rente: 6,03% p.a.
Løbetid: 60 måneder

 

Lifeplan Kajak & Friluftsliv er forhandlere af havkajakker og frilufts grej, specielt fra Point65° North, NMK Kayaks og ORU Kayaks samt en lang række tilhørende udstyr til havkajak, fx pagajer, veste & sprayskirts. Derudover tilbyder virksomheden en række kurser, events og guidede turer i deres lokalområde. De holder til i Svendborg og ligger nær det fantastiske kajak rovand – Svendborgsund og det omkringliggende Sydfynske Øhav.

Lånet som blev rejst med vores digitale crowdlending platform, skal bruges til at dække de indledende omkostninger, der er forbundet med en markedsekspansion i Danmark. Dette dækker bl.a. over opsætningen af de såkaldte KAYAKOMATER.

KAYAKOMAT er en ubemandet udlejningsstation med 12 eller 24 kajakker/SUP, hvor kajakker/SUPs og udstyr er låst fast med en kodelås. Det vil sige, at kunden håndterer alt det praktiske og administrative via en digital app, hvortil de pågældende kajakker efterfølgende bliver frigjort i den aftalte tidsperiode. Du kan læse mere om virksomheden og dine muligheder for at leje kajak eller udstyr her.

Låneforløbet fra indledende kontakt til fuldfinansiering af DKK 950.000 har fundet sted på en måneds tid fra januar til februar. Forløbet kan karakteriseres som en velsmurt proces med effektiv kommunikation og respons fra ejeren Frederik Laursen. Han udtrykker selv overraskelse over hvor hurtigt ‘aftale og funding er kommet i stand!’.

Lånet blev finansieret med en rente på 6%, hvilket tildeles skyldes den øgede sikkerhed i lånet med støtte fra den Europæiske Garantifond. Dvs lånet er dækket af en tabsgaranti på 70% fra EGF, som både forbedrer platformens långivere og Frederik Larusens vilkår. Til det kommenterer han:

“Jeg synes det er yderst fair og konkurrencedygtigt. Har selvfølgelig undersøgt markedet og ingen af de to banker jeg samarbejder med, kunne være med på de samme fordelagtige renter og løbetid.”

– Frederik laursen, ejer af Lifeplan kajak & friluftsliv

Disse markedskonforme vilkår, som i flere tilfælde kan slå de vilkår, der bliver tilbudt i bankerne nu om dage, er noget, som vi bestræber os på som formidler af lån og investering.

Til kreditvurdering har Lifeplan Kajak & Friluftsliv ikke kunne levere tilstrækkelige regnskabstal pga. en tidligere overførsel fra ApS til enkeltmandsvirksomhed. Derfor har det været ufordelagtigt og langtrukket at finde bankfinansiering til trods for vores kreditvurdering og virksomhedens forventede evne til tilbagebetaling af lånet. Det belyser også effekten og mulighederne med crowdlending, hvor lånekapital tilbydes til små solide danske virksomheder, som er essentielt for dansk vækst, erhverv og de små lokalsamfund.

Du kan selv investere i disse lån og oprette dig hurtigt og gebyrfrit på vores digitale platorm her.

Lignende kan du søge finansiering til din virksomhed eller dit ejendomsprojekt her:

Leave a Reply