Nyhedsartikler og blogsposts

Læs vores forskellige blogposts nedenfor og hold dig opdateret omkring nye erhvervslån og investeringer.

Gør de nye Basel IV-krav det sværere for virksomheder at optage lån?

Det bliver i hvert fald dyrere viser analyse fra Copenhagen Economics. Ifølge deres rapport kan det nemlig komme til at koste bankkunder omtrent 13 mia. kr. ved indfasning af de nye Basel IV-krav. I takt med denne indfasning forventes det at låneomkostningerne til små- og mellemstore virksomheder vil stige med 0,27 procentpoint. Virksomheder kan forstat låneContinue reading “Gør de nye Basel IV-krav det sværere for virksomheder at optage lån?”

Negative indlånsrenter – hvad med investering i erhvervslån?

I dag kan du foretage kortsigtet placering i erhvervslån med høj likviditet. I perioden fra 2015-2020 opnåede investorerne et gennemsnitligt årligt afkast på ca. 7% p.a. på Danmarks største crowdlending platform. Det er efterhånden kendt, at banker i Danmark, i stigende grad, indfører negative indlånsrenter for både privat- og erhvervskunder, og samtidig nedsætter beløbsgrænserne for,Continue reading “Negative indlånsrenter – hvad med investering i erhvervslån?”

Exact Flex Invest III

Exact Invest A/S tilbyder muligheden for investering i en diversificeret fond, med en bred allokering af virksomhedslån via Danmarks førende crowdlending platform, Flex Funding med Finanstilsynets højeste godkendelse. Fonden vil blive aktivt forvaltet og med fokus på investering i en unik aktivklasse af virksomhedslån. Her forventes der stabile afkast, årlig udlodning og med professionel dueContinue reading “Exact Flex Invest III”

NewCo

Lån til ejendomsudvikler Vilkår er vejledende. De endelige vilkår vil fremgå af platformen, Exact Lending

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.