fbpx

Blog

Exact Lending – nyhedsartikler og blogposts

Hold dig opdateret med vores nedenstående nyhedsartikler og blogsposts.

Grunden til banker ikke fuldfinansierer ejendomsprojekter i Danmark

Flere projekter for udvikling af ejendomme og boligbyggeri gennemføres ikke på grund af manglende finansiering. Dette skyldes ikke altid virksomhederne manglende finansielle rygrad, da nogle af disse projekter bliver startet af solide danske virksomheder. Derfor kan man spørge sig selv: hvorfor kan bankerne ikke fuldfinansiere disse kapitalbehov for deres udviklingsprojekter? Grunden til den manglende fuldfinansieringHerContinue reading “Grunden til banker ikke fuldfinansierer ejendomsprojekter i Danmark”

Garanti på DKK 425 mio. fra den Europæiske Investerings Fond forbedrer dine vilkår – både for lån og investering!

Vi tilbyder nu lån til danske virksomheder med en tabsgaranti på 70%. Herved opnår virksomhederne lån på bedre vilkår og investorerne øget sikkerhed på investeringer via vores platform. Det nye aftalegrundlagVi er utrolig stolte af, at vores partner Flex Funding som den første og eneste europæiske crowdlending platform, har indgået aftale om at kunne tilbydeContinue reading Garanti på DKK 425 mio. fra den Europæiske Investerings Fond forbedrer dine vilkår – både for lån og investering!

Netværksarrangement gav spændende debat!

Exact Invest A/S og Favrskov Erhverv har netop afholdt et  fyraftensarrangement for medlemmer af Favrskov Erhverv. Programmet stod på indlæg om  Exact Group og Exact Lending, samt Erhvervshus Midtjylland. Arrangementet blev krydret med gode netværkspauser, snacks, grill, cocio, samt en ”hole-in-one” golfturnering Erhvervslån og vores aktivitet i Brasilien og ColombiaExact Invest A/S dannede de smukke rammerContinue reading “Netværksarrangement gav spændende debat!”

Crowdlending – få din virksomhed til at blomstre

Hvad er Crowdlending? Crowdlending er et princip, hvor en låntager låner penge af en folkemængde (crowden). Det er i Danmark tilgængeligt for virksomheder, der eksempelvis ønsker hjælp til finansiering af projekter, vækst eller midlertidig finansiering af ordrer, cash flow eller lignende. Det er også tilgængeligt for diverse foreninger til hel- eller delfinansiering af projekter. CrowdlendingContinue reading “Crowdlending – få din virksomhed til at blomstre”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Om os

Vi matcher virksomheder med lånebehov og investorer – til gavn for begge parter.

Vi er et seriøst alternativ til banklån.

Vi er specialister i lånekapital og investering, og vi arbejder konstant for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Adresse

Åhusene 6
8382, Hinnerup

+45 70 22 87 77
Info@exactinvest.dk

Når du investerer via Exact Lending & Partners, låner du penge direkte til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned.

Powered by Flex Funding A/S med Finanstilsynets godkendelse (FT nr. 22012).