fbpx

Om os

Bag om Exact Group og Exact Invest

Exact Invest A/S er et dansk kapitalforvalter firma med en bred vifte at investorer fordelt over et tocifret antal uafhængige investeringsselskaber. Exact har eksisteret i 18 år og har stor erfaring på finans- og ejendomsmarkedet. Exact har kontorer i Brasilien, Colombia og Danmark og har placeret mere end DKK 520 millioner egenkapitalindenfor ejendomsudvikling, private equity og private debt.

Exact Lendingvores crowdlending ben

Exact Lending er vores crowdlending forretningsben , som tilbyder danske virksomheder lånekapital uden om banken. Finansiering hentes gennem vores investeringsfonde og aktive investorer, der ønsker afkast gennem rentegevinster. Vores fokus og kernekompetencer er inden for bygge- og ejendomsfinansiering samt solenergi.

Vi samarbejder, gennem et white-label partnerskab, om Danmarks største crowdlendingplatform udbudt af Flex Funding A/S.

Nøglekontakter

Matias Bøje
Portfolio Manager
Tlf: +45 70 22 87 77
Mail: mb@exactinvest.dk

Martin Nymark
CEO, Exact Group A/S
Mail: mn@exactinvest.dk

 • 2005 – Exact Invest A/S blev grundlagt i 2005 og påbegyndte arbejde inden for ejendomsudvikling.

 • 2007 – Virksomheden åbnede kontor i Fortaleza, Brasilien. Strategien var at opfylde en kæmpe efterspørgsel på boliger til middelklassen.

 • 2013 Kontoret i Bogeta, Colombia, blev åbnet for at gentage succesen fra Brasilien.

 • 2013 – Start af Danmarks største crowdlending platform i samarbejde med Flex Funding A/S. Det udbydes nu via Exact Lending som white-label partner.

Vores ejendomsprojekter i Brasilien

 • Merit Offices & Mall

Fase 1 af storcenter og kontorbygning med 608 enheder, lavet til middelklassen i Fortaleza, Brasilien. Med en størrelse på 3.900 m2, ligger bygningen på Fortaleza’s hovedgade, Santos Dumont.

 • Drift af storcenter

Sobral storcenteret har 158 butikker, en biograf og 915 parkeringspladser med et bruttoareal på 48,444 m2. Storcenteret bliver administreret af Exact Invest A/S og er byens første storcenter.

 • Las Palmas

Exact Brazil A/S’ 304 boliglejligheder på en størrelse af 70m2. Ejendomsprojektet er del af det større projekt, Parque do Sol.

 • Felicitá Residencial

Exact Brazil A/S’ 140 boliglejligheder i Fortaleza i størrelsen 67 – 95 m2. Ejendommene befinder sig i nabolaget af Cambeba.

 • Villagio Marbello

Exact Brazil A/S’ 29 boliglejligheder i Fortaleza i størrelsen 220 – 260 m2. Ejendommen befinder sig tæt ved projektet Dunas Contemporaneo.

Vores ejendomsprojekter i Colombia

 • Calera Gardens, La Calera

Exact Colombia har leveret etape 1 ud af 3 af Calera Gardens. Der vil i alt bygges 199 lejligheder, efterfulgt af opførelsen af et shoppecenter med ca. 100 butikker.

 • Terrazas de San Martín & Prados de San Agustín

Exact Colombia har leveret i alt 286 lejligheder i Cali.

 • Nogales de la Florida

Exact Colombia bygger lejligheder i Tunja, hvor der skal opføres 288 boliger – 1/4 er allerede afleveret.

Om os

Vi matcher virksomheder med lånebehov og investorer – til gavn for begge parter.

Vi er specialister i lånekapital og investering, og vi arbejder konstant for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Exact Lending udbydes af Exact Invest A/S
CVR-nummer: 30727797

Sikkerhed

Når du investerer via Exact Lending & Partners, låner du penge direkte til små og mellemstore virksomheder.

Det betyder også, at du kan miste penge ved investering i lån til virksomhed i tilfælde af misligholdelse. Vi bestræber os selvfølgelig på at mindske kredittab gennem stærke aftaler samt kaution og pant fra låntagere.

Kontakt

Danmark
Åhusene 6
8382, Hinnerup

+45 70 22 87 77
Info@exactinvest.dk

Mere

Q&A

Bemærk at der kan være forekommet ændringer i disse dokumenter. Opdaterede dokumenter kan findes på: www.flexfunding.com/vilkr-og-betingelser.Powered by Flex Funding A/S med Finanstilsynets godkendelse (FT nr. 22012).