fbpx

Om os

Hvem er Exact Group og Exact Invest

Exact Invest A/S er et dansk kapitalforvalter firma med et stort antal investorer fordelt over flere uafhængige investeringsselskaber. Vi har over 16 års erfaring på finans- og ejendomsmarkedet og vores geografiske hovedfokus er Brasilien, Colombia og Danmark. Exact Invest har placeret mere end DKK 520 millioner til udvikling af boliger, grunde, detail- og kommercielle ejendomsprojekter.

Med lokale kontorer og kompetente medarbejdere har Exact Invest ekspanderet med succes i Latinamerika, og agerer som en af ​​de største udviklere i den nordøstlige region af Brasilien. Der er siden 2013 også blevet åbnet kontorer i Colombia med samme strategiske fokus på ejendomsprojekter.

Exact Invest opererer også som kapitalforvalter inden for Private Equity. Det omfatter flere diversificerede investeringer på global plan, primært inden for Fintech. Visionen er fortsat at vokse ved at fastholde en exceptionel hands-on tilgang og agere med præcision når muligheden byder sig.

Exact Lendingvores crowdlending ben

Exact Lending er en crowdlending løsning, som tilbyder virksomheder lånekapital uden om banken. Finansiering hentes gennem aktive investorer, der ønsker afkast gennem rentegevinster. Vi er udbudt af Exact Invest A/S, som har været kapitalforvalter gennem 16 år inden for equity, debt og ejendomme.

Vi samarbejder, gennem et white-label partnerskab, om Danmarks største crowdlending platform udbudt af Flex Funding A/S.

Vores fokus og kernekompetencer er inden for er bygge- og ejendomsfinansiering, hvor vi har mange års erfaring og specialistviden.

 • 2005 – Exact Invest A/S blev grundlagt i 2005 og begyndte operationen inden for ejendomsudvikling.

 • 2007 – Virksomheden åbnede kontor i Fortaleza, Brasilien. Strategien var at opfylde en kæmpe efterspørgsel på boliger til middelklassen.

 • 2013 Kontoret i Bogeta, Colombia, blev åbnet for at gentage succesen fra Brasilien.

 • 2013 – Start af Danmarks største crowdlending platform i samarbejde med Flex Funding A/S. Det udbydes nu via Exact Lending som white-label partner.

Vores ejendomsprojekter i Brasilien

 • Merit Offices & Mall

Fase 1 af storcenter og kontorbygning med 608 enheder, lavet til middelklassen i Fortaleza, Brasilien. Med en størrelse på 3.900 m2, ligger bygningen på Fortaleza’s hovedgade, Santos Dumont.

 • Drift af storcenter

Sobral storcenteret har 158 butikker, en biograf og 915 parkeringspladser med et bruttoareal på 48,444 m2. Storcenteret bliver administreret af Exact Invest A/S og er byens første storcenter.

 • Las Palmas

Exact Brazil A/S’ 304 boliglejligheder på en størrelse af 70m2. Ejendomsprojektet er del af det større projekt, Parque do Sol.

 • Felicitá Residencial

Exact Brazil A/S’ 140 boliglejligheder i Fortaleza i størrelsen 67 – 95 m2. Ejendommene befinder sig i nabolaget af Cambeba.

 • Villagio Marbello

Exact Brazil A/S’ 29 boliglejligheder i Fortaleza i størrelsen 220 – 260 m2. Ejendommen befinder sig tæt ved projektet Dunas Contemporaneo.

Vores ejendomsprojekter i Colombia

 • Calera Gardens, La Calera

Exact Colombia har leveret etape 1 ud af 3 af Calera Gardens. Der vil i alt bygges 199 lejligheder, efterfulgt af opførelsen af et shoppecenter med ca. 100 butikker.

 • Terrazas de San Martín & Prados de San Agustín

Exact Colombia har leveret i alt 286 lejligheder i Cali.

 • Nogales de la Florida

Exact Colombia bygger lejligheder i Tunja, hvor der skal opføres 288 boliger – 1/4 er allerede afleveret.

Om os

Vi matcher virksomheder med lånebehov og investorer – til gavn for begge parter.

Vi er specialister i lånekapital og investering, og vi arbejder konstant for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Exact Lending udbydes af Exact Invest A/S
CVR-nummer: 30727797

Sikkerhed

Når du investerer via Exact Lending & Partners, låner du penge direkte til små og mellemstore virksomheder.

Det betyder også, at du kan miste penge ved investering i lån til virksomhed i tilfælde af misligholdelse. Vi bestræber os selvfølgelig på at mindske kredittab gennem stærke aftaler samt kaution og pant fra låntagere.

Kontakt

Danmark
Åhusene 6
8382, Hinnerup

+45 70 22 87 77
Info@exactinvest.dkPowered by Flex Funding A/S med Finanstilsynets godkendelse (FT nr. 22012).