fbpx

Om os

Bag om Exact Group og Exact Invest

Exact Invest A/S er et dansk kapitalforvalter firma med et stort antal investorer fordelt over et tocifret antal uafhængige investeringsselskaber. Vi har over 16 års erfaring på finans- og ejendomsmarkedet og vores geografiske hovedfokus er Brasilien, Colombia og Danmark. Exact Invest har placeret mere end DKK 520 millioner til udvikling af boliger, grunde, detail- og kommercielle ejendomsprojekter.

Med lokale kontorer og kompetente medarbejdere har Exact Invest ekspanderet med succes i Latinamerika, og agerer som en af ​​de største udviklere i den nordøstlige region af Brasilien. Der er siden 2013 også blevet åbnet kontorer i Colombia med samme strategiske fokus på ejendomsprojekter.

Exact Invest opererer også som kapitalforvalter inden for Private Equity. Det omfatter flere diversificerede investeringer på global plan, primært inden for Fintech. Visionen er at fastholde en exceptionel hands-on tilgang.

Exact Invest udbyder også investeringsfonde i diversificerede porteføljer af virksomhedslån med en minimumsinvestering fra 0,75 – 10 MDKK. Investering allokeres over digital crowdlending platform.

Exact Lendingvores crowdlending ben

Exact Lending er vores crowdlending forretningsben , som tilbyder danske virksomheder lånekapital uden om banken. Finansiering hentes gennem vores investeringsfonde og aktive investorer, der ønsker afkast gennem rentegevinster. Vores fokus og kernekompetencer er inden for bygge- og ejendomsfinansiering samt solenergi.

Vi samarbejder, gennem et white-label partnerskab, om Danmarks største crowdlendingplatform udbudt af Flex Funding A/S.

Bag om holdet

Matias Bøje
Portfolio Manager
Tlf: +45 70 22 87 77
Mail: mb@exactinvest.dk

Martin Nymark
CEO, Exact Group A/S
Mail: mn@exactinvest.dk

 • 2005 – Exact Invest A/S blev grundlagt i 2005 og påbegyndte arbejde inden for ejendomsudvikling.

 • 2007 – Virksomheden åbnede kontor i Fortaleza, Brasilien. Strategien var at opfylde en kæmpe efterspørgsel på boliger til middelklassen.

 • 2013 Kontoret i Bogeta, Colombia, blev åbnet for at gentage succesen fra Brasilien.

 • 2013 – Start af Danmarks største crowdlending platform i samarbejde med Flex Funding A/S. Det udbydes nu via Exact Lending som white-label partner.

Vores ejendomsprojekter i Brasilien

 • Merit Offices & Mall

Fase 1 af storcenter og kontorbygning med 608 enheder, lavet til middelklassen i Fortaleza, Brasilien. Med en størrelse på 3.900 m2, ligger bygningen på Fortaleza’s hovedgade, Santos Dumont.

 • Drift af storcenter

Sobral storcenteret har 158 butikker, en biograf og 915 parkeringspladser med et bruttoareal på 48,444 m2. Storcenteret bliver administreret af Exact Invest A/S og er byens første storcenter.

 • Las Palmas

Exact Brazil A/S’ 304 boliglejligheder på en størrelse af 70m2. Ejendomsprojektet er del af det større projekt, Parque do Sol.

 • Felicitá Residencial

Exact Brazil A/S’ 140 boliglejligheder i Fortaleza i størrelsen 67 – 95 m2. Ejendommene befinder sig i nabolaget af Cambeba.

 • Villagio Marbello

Exact Brazil A/S’ 29 boliglejligheder i Fortaleza i størrelsen 220 – 260 m2. Ejendommen befinder sig tæt ved projektet Dunas Contemporaneo.

Vores ejendomsprojekter i Colombia

 • Calera Gardens, La Calera

Exact Colombia har leveret etape 1 ud af 3 af Calera Gardens. Der vil i alt bygges 199 lejligheder, efterfulgt af opførelsen af et shoppecenter med ca. 100 butikker.

 • Terrazas de San Martín & Prados de San Agustín

Exact Colombia har leveret i alt 286 lejligheder i Cali.

 • Nogales de la Florida

Exact Colombia bygger lejligheder i Tunja, hvor der skal opføres 288 boliger – 1/4 er allerede afleveret.

Om os

Vi matcher virksomheder med lånebehov og investorer – til gavn for begge parter.

Vi er specialister i lånekapital og investering, og vi arbejder konstant for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Exact Lending udbydes af Exact Invest A/S
CVR-nummer: 30727797

Sikkerhed

Når du investerer via Exact Lending & Partners, låner du penge direkte til små og mellemstore virksomheder.

Det betyder også, at du kan miste penge ved investering i lån til virksomhed i tilfælde af misligholdelse. Vi bestræber os selvfølgelig på at mindske kredittab gennem stærke aftaler samt kaution og pant fra låntagere.

Kontakt

Danmark
Åhusene 6
8382, Hinnerup

+45 70 22 87 77
Info@exactinvest.dk

Mere

Q&A

Bemærk at der kan være forekommet ændringer i disse dokumenter. Opdaterede dokumenter kan findes på: www.flexfunding.com/vilkr-og-betingelser.Powered by Flex Funding A/S med Finanstilsynets godkendelse (FT nr. 22012).