fbpx

Nyheder

Exact Lending – nyhedsartikler og blogposts

Hold dig opdateret med vores nedenstående nyhedsartikler og blogsposts.

Hvor sikker er investering i lån med europæisk statsgaranti?

Crowdlending er stadigvæk et knap så velkendt emne i Danmark, men det har vundet stort indpas i UK, USA og mange andre lande i Europa. Aktivklassen tilbyder rigtig interessante afkast, og er en langt mere sikker investering end mange ved. Da aktivklassen skaber vækst for små og mellemstore virksomheder (SMV’er) har statslige organer Vækstfonden, denContinue reading “Hvor sikker er investering i lån med europæisk statsgaranti?”

Finansiering til Lifeplan Kajak & Friluftsliv blev en succes!

Lifeplan Kajak & Friluftsliv har netop fået opfyldt deres lånebehov til en dansk markedsekspansion af deres udlejning og salg af kajakker. Det blev en realitet gennem en crowdlending runde med støtte fra en større folkemængde, som tilsammen har lagt grundlag for virksomhedens vækst og støtte til dansk erhverv Lifeplan Kajak & Friluftsliv er forhandlere afContinue reading “Finansiering til Lifeplan Kajak & Friluftsliv blev en succes!”

Crowdlending vs danske aktier

Mange danskere er allerede indforstået med konceptet om at investere i aktier, og specifikt at investere i index eller ETF’er for at opnå diversificeringsfordele. Hvad der ikke er kommet på den danske agenda endnu, er investering via crowdlending. Altså investering i lån til virksomheder med stabile afkast. Det kan sammenlignes med en aktivklasse, der liggerContinue reading “Crowdlending vs danske aktier”

Enorm statsgæld og høj rente til danske SMV’er

Høj gæld og høj rente. Det er situationen, som gør sig gældende på de udskudte coronalån ifølge en beslutning fra Folketinget. Gælden kan udskydes under en afdragsordning med en årlig rente der nærmer sig 9% I september 2021 vedtog folketinget, at danske virksomheder kan udskyde deres betalinger af moms, skat og afgifter med en yderligereContinue reading “Enorm statsgæld og høj rente til danske SMV’er”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Om os

Vi matcher virksomheder med lånebehov og investorer – til gavn for begge parter.

Vi er et seriøst alternativ til banklån.

Vi er specialister i lånekapital og investering, og vi arbejder konstant for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Adresse

Åhusene 6
8382, Hinnerup

+45 70 22 87 77
Info@exactinvest.dk

Når du investerer via Exact Lending & Partners, låner du penge direkte til små og mellemstore virksomheder, så resultatet af din långivning kan gå både op og ned.

Powered by Flex Funding A/S med Finanstilsynets godkendelse (FT nr. 22012).