fbpx

Erhvervslån

photo of people doing fist bump

Få lånekapital til din virksomhed


Vi tilbyder erhvervslån og alternativ finansiering via Danmarks største digitale låneplatform, hvor vi skræddersyer finansieringsløsninger efter dine låneheov. Processen er nem, hurtig og uforpligtende. Du kan eksempelvis søge et lån hvis du skal bruge lånekapital til:

  • Vækst
  • Projekter
  • Alternative investeringer
  • Driftlikviditet
  • Dækning af cashflows

Find din optimale finansieringløsning i dialog med osHvorfor skal du låne ved os?

Fleksible og fair vilkår

Få en effektiv og hurtig lånestrukturering

Ingen skjulte gebyrer eller ting med småt

Fast rente og uændrede vilkår

Kvalitativ rådgivning og sparring

Danmarks største crowdlending platform


Få en lavere rente på dit lån med Europæisk statsgaranti

Vi tilbyder, som den første crowdlending platform i Europa, lån med statsgaranti fra den Europæiske Garantifond. Det forbedrer dine vilkår som låntager, da der stilles yderligere sikkerhed, som mindsker det overordnede renteniveau.

Nemt. Fleksibelt. Professionelt.

Vores vejledende låneproces

1. Udfyld låneansøgning

Indtast grundlæggende informationer og projektbeskrivelse i en uforpligtende låneansøgning.

2. Fastsæt lånevilkår

Skræddersy dine behov i dialog med vores eksperter og vi fastsætter sammen dine lånevilkår.

3. Lån på platform

Lånet kommer på crowdlending platformen og bliver finansieret af vores aktive investorer.

4. Udbetaling af lån

Efter fuldfinansiering sendes skriftlig aftale som skal underskrives hvorefter lånet udbetales.


Exact Lending for låntagere

Vi tilbyder finansiering til virksomheder, der har brug for lånekapital til at understøtte vækst, projekter eller alternative investeringer. Lånene bliver struktureret via vores førende crowdlending platform, hvor du, som et alternativ til banken, kan optage lån under fleksible og markedskonforme vilkår. Vi tilbyder:

Danmarks største låne- og investeringsplatform.
Vejledende lån fra DKK 100.000 til DKK 8.000.000.
Rente fra 3,95% p.a.
Løbetid 6-60 mdr. (Op til 96 mdr. ved EGF-garanti)
Høj fleksibilitet af strukturering.
Mulighed for førtidsindfrielse
Samarbejde og medfinansiering fra Vækstfonden, European Investment Fund og Eksportkreditfonden.
Kvalitativ rådgivning og sparring fra Exact Invest og/eller Flex Funding.
Uforandrede vilkår i hele låneperioden og ingen krav om årlig genforhandling.
Fast rente i hele lånets løbetid.
Hurtig og effektiv proces med svar typisk inden for 24 timer.

Reference lån

FULDTEGNET
Lån til LifePlan Kajak & Friluftsliv

Lånet skal bruges til at finansiere virksomhedens indledende omkostninger forbundet med en forestående markedsekspansion.

Lånebeløb: DKK. 950.000
Rente: 6,03% p.a.
Løbetid: 60 måneder

FULDTEGNET
Lån til ejendomsprojekt på Nordsjælland

Ejendomsudviklings firma søger finansiering til opførelse af tre såkaldte ”tiny home”-huse på tre allerede indkøbte grunde i Nordsjælland. Husene forventes at være klar til salg ultimo marts 2022

Lånebeløb: DKK. 1.600.000
Rente: 6,55% p.a.
Løbetid: 18 måneder

FULDTEGNET
Erhvervslån til autoværksted

Virksomheden skal benytte lånet i forbindelse med likviditet til driften. Det skyldes at virksomheden har indgået aftaler med store kunder, som har fået en længere kredittid

Lånebeløb: DKK. 1.000.000
Rente: 6,03% p.a.
Løbetid: 60 måneder

FULDTEGNET
Lån til elektrikervirksomhed

2 lån til elektrikervirksomhed af 700 TDKK og 300 TDKK. Virksomheden skal bruge likviditet til igangsættelse af et nyt forretningsområde inden for salg og opsætning af solceller.

Lånebeløb: DKK. 1.000.000
Rente: 6,03% p.a.
Løbetid: 18 og 48 måneder

FULDTEGNET
Lån til drift i konsulentfirma

Konsulentfirma søger lån til driftskapital i deres konsulentvirksomhed, i forbindelse med projekter til store etablerede virksomheder primært inden for vedvarende energi.

Lånebeløb: DKK. 2.000.000
Rente: 6,65% p.a.
Løbetid: 24–36 måneder

FULDTEGNET
Lån til ejendomsprojekt i Stige

Lån til garantistillelse af byggeprojekt. Attraktivt byggeri i Stige ved Odense fjord med blot 15 minutter på cykel til Odense C. Byggeriet består af 14 flotte rækkehuse som er velegnet til børnefamilier og ældre.

Lånebeløb: DKK. 4.800.000
Rente: 10% p.a.
Løbetid: 12 måneder

FULDTEGNET
Lån til Sobral shoppingcenter

Erhvervslån til Sobral shoppingcenter i Brazil til nedsættelse af gæld i datterselskabet. Lån til Retail Brazil I og Retail Brazil II

Lånebeløb: DKK. 15.070.000
Rente: 11% p.a.
Løbetid: 30 måneder

FULDTEGNET
Lån til Exact Brazil

Vores datterselskab med fokus på administration af ejendomsprojekter og investering i Brasilien. Primært til byggeprojekter for middelklassen i Fortaleza. En gruppe af 4 lån til Exact Brazil A/S.

Lånebeløb: DKK. 12.344.000
Rente: 9-12% p.a.

FULDTEGNET
Lån til Exact Group A/S

En gruppe af 4 lån til Exact Group A/S. Lånene skal anvendes til indfrielse/re-finansiering af eksisterende afdragsfrit lån hos Flex Funding, samt bruges til at vækste forretningen i DK, herunder primært Exact Lending.

Lånebeløb: DKK. 4.400.000
Rente: 7-8% p.a.

previous arrow
next arrow
 

En handelsplatform udenom banken

Trods Covid-19 målsætning om at deltage mere aktivt i lånemarkedet er bankerne fortsat meget tilbageholdne, og lange, manuelle processer er til gene for alle parter.

Mange sunde danske virksomheder oplever ikke at kunne opnå finansiering, fordi de af den ene eller anden årsag ikke passer i bankernes inddelingskasser.

På effektiv, digital og fleksibel vis, kan virksomheder mfl. nu låne på markedskonforme vilkår og med en lang række fordele.

Læs om vores forskellige lånetyper

Netværkslån

✔️ Et netværkslån muliggør finansiering direkte gennem eget netværk. Et eksempel på dette, kan være en virksomhed, som har loyale kunder, der er afhængige af virksomhedens produkt. Hertil vil virksomheden kunne opstille et lukket netværkslån på den digitale platform, hvortil de pågældende kunder får adgang til at investere i lånet, i tilfælde af, at de vil hjælpe virksomheden. Her vil Exact Lending og vores partner stå for alt administration og papirarbejde.

✔️ Vilkår og betingelser såsom lånebeløb, rente, sikkerheder og løbetid vil blive bestemt af virksomheden selv. Således kan virksomheden vurdere de rette vilkår, der er nødvendig for at få netværket til at tilbyde kapital. Dette er altså en hel unik mulighed, som ikke tilbydes af banker eller andre finansielle institutter, og som gør det muligt at tilbyde kapital til langt flere virksomheder.

Netværkslån PDF

EGF lån

✔️ Lån sikret med garanti fra den Europæiske Garantifond. Her kautionere fonden for 70% af det samlede lånebeløb i tilfælde af misligholdelse. Derudover medinvestere Flex Funding mindst 10% af lånebeløbet i alle EGF-lån. Altså er disse lån under højere sikkerhedsstillelse, og den udbudte rente er derfor reduceret.

EGF lån PDF

Erhvervslån

✔️ Fleksibel finansiering til erhvervsvirksomheder til ethvert formål. Få stærke aftaler og sikkerheder med Vækstfonden, den Europæiske Garantifond og Eksport Kreditfonden.

Covid19-lån

✔️ Lån til kriseramte virksomheder under coronapandemien. Kan din virksomhed leve op til de fornødne vilkår, kan der stilles et lån med garanti fra Vækstfonden. Vi sørger for alt kontakt til Vækstfonden, hvor du blot skal udfylde låneformular/låneansøgningen. Her er der altså ingen krav om personlig kaution eller andre sikkerheder.

Eksportlån

✔️ Lån med medfinansiering fra EKF. Du står over for et projekt i udlandet, og din kunde har behov for at skaffe et langsigtet lån, for at projektet kan gennemføres. Men bankerne kan eller vil ikke yde lån, og du risikerer, at projektet falder til jorden. Her kan EKF træde til med et Eksportlån til projektet, der kan finansiere en del af eller hele projektet. 

Vækstlån

✔️ Lån til virksomheder med vækstplaner. Eksempelvis lån til investering i nye produktionsfaciliteter, lån til markedsekspansion, lån til overtagelse eller videreudvikling af en virksomhed og lån til at lancere nye produkter.

Om os

Vi matcher virksomheder med lånebehov og investorer – til gavn for begge parter.

Vi er specialister i lånekapital og investering, og vi arbejder konstant for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Exact Lending udbydes af Exact Invest A/S
CVR-nummer: 30727797

Sikkerhed

Når du investerer via Exact Lending & Partners, låner du penge direkte til små og mellemstore virksomheder.

Det betyder også, at du kan miste penge ved investering i lån til virksomhed i tilfælde af misligholdelse. Vi bestræber os selvfølgelig på at mindske kredittab gennem stærke aftaler samt kaution og pant fra låntagere.

Kontakt

Danmark
Åhusene 6
8382, Hinnerup

+45 70 22 87 77
Info@exactinvest.dk

Mere

Q&A

Bemærk at der kan være forekommet ændringer i disse dokumenter. Opdaterede dokumenter kan findes på: www.flexfunding.com/vilkr-og-betingelser.Powered by Flex Funding A/S med Finanstilsynets godkendelse (FT nr. 22012).