fbpx

Projektfinansiering

Få lånekaptial til dit ejendomsprojekt


Opnå finansiering til dit ejendomsbyggeri eller projekt. Vi hjælper også med at finde medinvestorer til egenkaptital til dit projekt. Vi tilbyder finansiering via digital låneplatform, hvor vi skræddersyer en finansieringsløsning efter dine låneheov. Det er relevant for dig, hvis du skal bruge lånekapital til:

 • Ejendomsprojekter
 • Nybyggeri
 • Renovering
 • Ombygning
 • Lån med høj belåningsgrad

Find din optimale finansieringløsning i dialog med osHvorfor skal du låne ved os?

Fair, fleksible og faste vilkår

Effektiv og hurtig lånestrukturering

Ingen skjulte gebyrer eller ting med småt

Kvalitativ rådgivning og sparring

Lån via digital crowdlending platform

Over 16 års erfaring med ejendomsprojekter


Få en lavere rente på dit lån med Europæisk statsgaranti

Vi tilbyder, som den første crowdlending platform i Europa, lån med statsgaranti fra den Europæiske Garantifond. Det forbedrer dine vilkår som låntager, da der stilles yderligere sikkerhed, som mindsker det overordnede renteniveau.

Få en fleksibel og skræddersyet finansieringsproces

Vi tilbyder lånekapital til ejendomsudvikling og byggeprojekter, via finansiering fra vores store investorbase og netværk. Vi strukturerer lånene via en digital crowdlending platform, hvor lån bliver formidlet under fleksible og markedskonforme vilkår. Efter din låneansøgning, udarbejdes en kreditvurdering af vores partner fra Flex Funding – her kan der være krav om yderligere informationer.

 • Høj fleksibilitet ift. strukturering og mulighed for førtidsindfrielse
 • En skræddersyet finansieringsløsning efter dine behov
 • Høj funding power via vores netværk og investorbase, som sikrer et hurtigt låneforløb
 • Samarbejde med Vækstfonden, Eksportkreditfonden og den Europæiske Investerings Fond, som sikrer medfinansiering og garantier
 • Kvalitativ rådgivning og sparring med vores eksperter
 • Ingen skjulte gebyrer eller ting med småt
 • Fast rente og uændrede vilkår i lånets løbetid

Få en høj grad af professionalisme og specialistviden

Vi er specialister i lån til ejendomsprojekter, og tilbyder en række af forskellige lånestrukturer, afhængig af dine behov og vores anbefaling. I alt har vi over 16 års erfaring på finans- og ejendomsmarkedet og med et gennemgående fokus på tæt kundekontakt og gennemsigtighed.

Vores vejledende lånevilkår

 • Lånebeløb: fra DKK 100.000
 • Rente: fra 3,95% p.a.
 • Løbetid: 6-96 mdr.
 • Udbetaling: Trancher eller flere lån
 • Forventet struktureringstid: 1 måned
 • Forventet lånetype: Stående eller annuitetslån
 • Sikkerheder: 1 . og 2. prioritet el. pant i ejendom og kaution

Med rig mulighed for andre vilkår

Vores vejledende låneproces

1. Udfyld låneansøgning

Indtast grundlæggende informationer og projektbeskrivelse i en uforpligtende låneansøgning.

2. Fastsæt lånevilkår

Skræddersy dine behov i dialog med vores eksperter og vi fastsætter sammen dine lånevilkår.

3. Lån på platform

Lånet kommer på crowdlending platformen og bliver finansieret af vores aktive investorer.

4. Udbetaling af lån

Efter fuldfinansiering sendes skriftlig aftale som skal underskrives hvorefter lånet udbetales.

Læs om vores forskellige lånetyper

Netværkslån

✔️ Et netværkslån muliggør finansiering direkte gennem eget netværk. Et eksempel på dette, kan være en virksomhed, som har loyale kunder, der er afhængige af virksomhedens produkt. Hertil vil virksomheden kunne opstille et lukket netværkslån på den digitale platform, hvortil de pågældende kunder får adgang til at investere i lånet, i tilfælde af, at de vil hjælpe virksomheden. Her vil Exact Lending og vores partner stå for alt administration og papirarbejde.

✔️ Vilkår og betingelser såsom lånebeløb, rente, sikkerheder og løbetid vil blive bestemt af virksomheden selv. Således kan virksomheden vurdere de rette vilkår, der er nødvendig for at få netværket til at tilbyde kapital. Dette er altså en hel unik mulighed, som ikke tilbydes af banker eller andre finansielle institutter, og som gør det muligt at tilbyde kapital til langt flere virksomheder.

Netværkslån PDF

EGF lån

✔️ Lån sikret med garanti fra den Europæiske Garantifond. Her kautionere fonden for 70% af det samlede lånebeløb i tilfælde af misligholdelse. Derudover medinvestere Flex Funding mindst 10% af lånebeløbet i alle EGF-lån. Altså er disse lån under højere sikkerhedsstillelse, og den udbudte rente er derfor reduceret.

EGF lån PDF

Erhvervslån

✔️ Fleksibel finansiering til erhvervsvirksomheder til ethvert formål. Få stærke aftaler og sikkerheder med Vækstfonden, den Europæiske Garantifond og Eksport Kreditfonden.

Covid19-lån

✔️ Lån til kriseramte virksomheder under coronapandemien. Kan din virksomhed leve op til de fornødne vilkår, kan der stilles et lån med garanti fra Vækstfonden. Vi sørger for alt kontakt til Vækstfonden, hvor du blot skal udfylde låneformular/låneansøgningen. Her er der altså ingen krav om personlig kaution eller andre sikkerheder.

Eksportlån

✔️ Lån med medfinansiering fra EKF. Du står over for et projekt i udlandet, og din kunde har behov for at skaffe et langsigtet lån, for at projektet kan gennemføres. Men bankerne kan eller vil ikke yde lån, og du risikerer, at projektet falder til jorden. Her kan EKF træde til med et Eksportlån til projektet, der kan finansiere en del af eller hele projektet. 

Vækstlån

✔️ Lån til virksomheder med vækstplaner. Eksempelvis lån til investering i nye produktionsfaciliteter, lån til markedsekspansion, lån til overtagelse eller videreudvikling af en virksomhed og lån til at lancere nye produkter.

Tidligere ejendomsprojekter

FULDTEGNET
Lån til ejendomsprojekt på Nordsjælland

Firma for ejendomsudvikling søger finansiering til opførelse af tre såkaldte ”tiny home”-huse på tre allerede indkøbte grunde i Nordsjælland. Husene forventes at være klar til salg ultimo marts 2022

Lånebeløb: DKK.1.600.000
Rente: 6,55% p.a.
Løbetid: 18 måneder

FULDTEGNET
Lån til ejendomsprojekt i Stige

Lån til garantistillelse af byggeprojekt. Attraktivt byggeri i Stige ved Odense fjord med blot 15 minutter på cykel til Odense C. Byggeriet består af 14 flotte rækkehuse som er velegnet til børnefamilier og ældre.

Lånebeløb: DKK. 4.800.000
Rente: 10% p.a.
Løbetid: 12 måneder

FULDTEGNET
Lån til Sobral shoppingcenter

Erhvervslån til Sobral shoppingcenter i Brasilien til nedsættelse af gæld i datterselskabet. Lån til Retail Brazil I & Retail Brazil II

Lånebeløb: DKK. 15.070.000
Rente: 11% p.a.
Løbetid: 30 måneder

previous arrow
next arrow
 

Garantier fra Vækstfonden som sikrer medfinansiering af 50% af lånebeløbet på visse lån.

Aftale med Europas Investeringsfond om sikkerhedsstillelse i lån til danske virksomheder fra en reserve på DKK 425 mio.

Danmarks Eksport Kreditfond som sikre smidig finansiering til danske eksportvirksomheder.


Om os

Vi matcher virksomheder med lånebehov og investorer – til gavn for begge parter.

Vi er specialister i lånekapital og investering, og vi arbejder konstant for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Exact Lending udbydes af Exact Invest A/S
CVR-nummer: 30727797

Sikkerhed

Når du investerer via Exact Lending & Partners, låner du penge direkte til små og mellemstore virksomheder.

Det betyder også, at du kan miste penge ved investering i lån til virksomhed i tilfælde af misligholdelse. Vi bestræber os selvfølgelig på at mindske kredittab gennem stærke aftaler samt kaution og pant fra låntagere.

Kontakt

Danmark
Åhusene 6
8382, Hinnerup

+45 70 22 87 77
Info@exactinvest.dk

Mere

Q&A

Bemærk at der kan være forekommet ændringer i disse dokumenter. Opdaterede dokumenter kan findes på: www.flexfunding.com/vilkr-og-betingelser.Powered by Flex Funding A/S med Finanstilsynets godkendelse (FT nr. 22012).