fbpx

Så er der banet vej for første spadestik!

Exact Lending rejser 4,8 mio. kr. til SPI Ejendomme A/S

Exact Lending, der er en del af Exact Invest A/S, har i samarbejde med SPI Ejendomme A/S haft succes med at rejse 4,8 mio. kr. til sikkerhedsstillelse for et spændende ejendomsprojekt i Stige ved Odense.


Lånet er rejst via Danmarks førende handelsplatform for virksomhedslån.
Forventningen er, at entreprenøren går i jorden inden for de næste par måneder. Rejsning af lånekapitalen var en forudsætning for at byggeriet kan starte.

Takket være de mange gode investorer på den digitale handelsplatform, er det lykkedes at rejse finansieringen på 14 dage. Dette er sket i tæt samarbejde mellem Exact Lending og Flex Funding A/S.Samarbejdet med Exact Lending og Flex Funding A/S har givet mig plads til at holde fokus på min forretning. Det har været et godt alternativ til banken. Jeg har oplevet en høj grad af professionalisme, og hele forløbet har båret præg af tillid og åben dialog
– Jesper Skovenborg, CEO, SPI Ejendomme A/S


Tillid er vigtigt! Exact Lending har tæt kontakt til sine kunder, både låntagere og investorer.Det er vigtigt for Exact Lending, at vi kan tilbyde vores kunder professionel assistance på det rette niveau og samtidig skabe gennemsigtighed for investorerne på handelsplatformen
– Martin Nymark, CEO, Exact Invest A/S


Den digitale handelsplatform har eksisteret siden 2015.

Hvis du vil ind og se enten lånemuligheder eller investeringsmuligheder, skal du følge dette link til platformen og oprettelse: Din foretrukne låne- og investeringsplatform.

Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os.

Exact Lending
+45 70 22 87 77

info@exactinvest.dk

Leave a Reply