fbpx

Netværksarrangement gav spændende debat!


Exact Invest A/S og Favrskov Erhverv har netop afholdt et  fyraftensarrangement for medlemmer af Favrskov Erhverv. Programmet stod på indlæg om  Exact Group og Exact Lending, samt Erhvervshus Midtjylland. Arrangementet blev krydret med gode netværkspauser, snacks, grill, cocio, samt en ”hole-in-one” golfturnering


Erhvervslån og vores aktivitet i Brasilien og Colombia
Exact Invest A/S dannede de smukke rammer om arrangementet, hvor Michael Nymark Hansen holdt et oplæg om Exact Lending, hvor vi skaber muligheden for både at optage og investere i Erhvervslån via crowdlending. Exact Lending kan via Danmarks største låne- og investeringsplatform tilbyde gode vilkår for både investorer, der søger et stabilt afkast, samt låntagere, der mangler finansiering til vækst, projekter og alternative investeringer. Oplægget blev yderligere suppleret med en status på økonomien i Brasilien og Colombia, samt en introduktion til de aktiviteter, som Exact Group A/S har i de to sydamerikanske lande.

Spændende debat om bankernes udfordringer og lovgivning
Indlægget affødte en spændende debat omkring bankernes rolle i bl.a. SMV-segmentet, hvor bankerne kan have udfordringer med at låne ud til mindre virksomheder i vækst, da virksomhedernes balancer ikke nødvendigvis lever op til kravene, som bankerne er underlagt via Finanstilsynet.

Der er lagt op til, at man via lovgivning vil tvinge banker til at henvise til alternativ finansiering (Se vores LinkedIn opslag), hvis de ikke selv kan låne penge til kunden. Det er selvfølgelig et initiativ, som Exact Lending bakker op om. Det burde dog ikke være nødvendigt, da det kun kan være i bankernes interesse at hjælpe deres kunder – enten igennem egne udlån eller via 3. part. På denne måde, kan de også bedre holde fast i egne kunder. Vi tror på at denne relation kan skabes via god dialog med de danske banker.

Dagens program
Udover præsentation af de mange muligheder der er for SMV’er i Danmark, stod programmet også på netværkspauser med kaffe og snacks, samt en afsluttende hole-in-one golfkonkurrence, hvor der blev serveret grillpølser og Cocio. Her var der 2 luksuriøse Pinot Noir vine på højkant! Desværre fandt vi ingen vindere denne gang, så vi bliver nok nødt til at gentage succesen. 😉

Tak til alle de deltagende
En stort tak skal også lyde til Kim Kjølhede fra Erhvervshus Midtjylland, som præsenterede de mange muligheder midtjyske SMV’er har for at få støtte til udvikling og vækst i region Midtjylland.

Også en stor tak til alle de glade og spørgelystne deltagere, samt Jørgen Schytter fra Favrskov Erhverv der har været med til at planlægge arrangementet og lagde gode kræfter i at få folk med!

Leave a Reply